Cu barca pe Mures - partea 2


Au trecut cateva saptamani de cand am facut ce 30 de km cu barca pe Mures si ne-am gandit sa nu renuntam in a ne duce traseul planificat (Capruta - Lipova) pana la capat, asa ca am plecat cu masina din Timisoara (drumul e aproape tot asfaltat) spre Lipova si de aici cu trenul spre Milova localitate pana unde am mers ultima data cu barca. Ajunsi in gara a trebuit sa gasim un drum ce sa ne duca pana la Mures, drumul pe care venisem tura trecuta nefiind ok asa ca am luat-o de-a dreptul printr-un lan de porumb si am ajuns aproape de mures si in aproximativ 15 minute unde am gasit ce cautam si anume un loc de unde sa plecam si unde sa umflam barca. Dupa o gramada de pompe date am plecat la drum cu barca cea noua pe o distanta relativ mica si anume 8-9 km. De data asta nu mai era asa cald ca ultima data insa aveam la noi tot ce ne trebuia iar drumul a fost cat se poate de relaxant si linistitor. Nu a trecut mult de cand am plecat si am si fost depasiti de 2 tipi cu caiac-canoe ce mergeam spre Arad si veneau tocmai de la Deva. Am facut o tona de poze si ne-am relaxat.
A meritat sa facem si ultima parte a drumului odihniti ca sa putem savura ziua de duminica. Tot drumul a durat cateva ore care au trecut foarte repede.































3 comentarii:

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

 

Foarte fain. Eu sunt din Lipova si de cand eram mic am vrut sa fac calatorii cu barca pe mures pe trasee asa de cativa zeci de kilometri. Cred ca a fost foarte faina excursia :)
Astept sa vina vara sa-mi iau si eu o barca :)

 

Curajoasa initiativa voastra, va felicit! Si eu impreuna cu familia am facut o expeditie cu barcile pe Mures...a fost superb. Asteptam cu interes noi peripetii!
http://www.youtube.com/watch?v=gc55d3nrha4